Изненадващо д-р Ангел Енчев и Теди Велинова съобщиха, че се разделят. За края на стабилния си брак двойката съобщи официално: "След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно.

За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им" пише в съобщението, пратено до медии. Двамата са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си. Тогава д-р Енчев сподели:


"Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана "Ди Треви" в Рим."
Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г.Само преди броене седмици лекарят е подарил лъскаво возило на жена си за рождения й ден и е обявил, че тя заслужава дори остров. Дали ще го получи и какво ще се случи след раздялата, Hotnews.bg ще ви държи в течение.