Доктор Кръстева дава твърде много на другите и в един момент това й се отрази. Когато минем границата на възможностите си, стигаме до аварийна ситуация“, разказа актрисата Янина Кашева в "На Кафе", броени часове след като доктор Кръстева получи инсулт в предишния епизод на най-успешния български медицински сериал. „Щастлива съм, че героинята се развива толкова интересно.

Предизвикателството пред този образ стоеше от самото начало – още с размяната на двете деца и появилата се зависимост“, допълни тя. Една от големите теми за доктор Кръстева в „Откраднат живот: Любовта лекува“ е именно любовта в зряла възраст, която героинята срещна в лицето на професор Цонев. Дали ще успее да се справи с кризата и как ще продължи историята със сродната й душа – зрителите ще разберат по време на големия финал, утре вечер от 20:00ч. по NOVA.

Иновативен метод за лечение ще бъде приложен на доктор Кръстева в предстоящия епизод на хитовия сериал тази вечер. Доктор Грънчарова и доктор Огнянова ще се изправят една срещу друга в най-голямата битка – за попечителството на бебето Диана. В сложната ситуация ще бъде замесен и доктор Табаков, който ще се изправи пред морална дилема в укриването на своята роля в историята. Доктор Карагьозов и Дарина ще имат нов сблъсък, а Пепе ще се окаже неволен свидетел. Ще се промени ли отношението на детето към неговия баща?

Ще бъде ли разкрита тайната на доктор Табаков и какво ще се случи с доктор Кръстева ще научите по време на финалите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“.