Актьорът Свежен Младенов, по-известен като д-р Наков от хитовия сериал „Откраднат живот“, направи шокиращи признания за себе си и за тайния живот, който е водил. Той призна за голям проблем – наркотиците, които едва не го тласкат към пропастта. В предаването „На кафе“ пред Гала той откровено разказа как би готов на всичко заради дрогата.

„Само да имаме с какво да се опием ме вълнуваше, дишал съм и лепило, взимахме лепилото на циганчетата край „Св. Неделя“, обясни артистът, който има успешна кариера и в театъра. Спира със залитането към наркотиците, след като открива вярата. Аз искрено вярвам в Бога и това е преломен момент в живота ми. Представям си го като личност, а не като енергия. Семейството ми не е било никога религиозно.

Но брат ми, който беше музикант, скочи от петия етаж от тавана на квартирата си на „Орлов мост“ след един купон
Жив и здрав е сега, но когато излезе от кома, веднага поиска Библия. Бързо се възстанови. И втори път влезе в болница за спешна операция на сърцето. Малко по малко започна да ни говори на всички за Господ.

Аз повярвах най-късно. Преди това живеех ден за ден, очакваше се да се проваля в живота. Бях много близо до наркоманията”, сподели доктор Наков. Днес той е щастлив баща на две деца, на които успял да обърне внимание благодарение на карантината.

снимка:фейсбук откраднат живот