Актьорът Наум Шопов, който нашумя като доктор Тасев в сериала „Откраднат живот” се възползва пълноценно от почивката между сезоните на лекарската сапунка. Още в първите й дни той заведе любимата си на почивка на гръцкия остров Тасос и сам се кръсти като райското кътче в социалните мрежи. Двамата с Теа пуснаха няколко секси снимки от плажа.

Междувременно в интервю за списание „Ева” той призна, че няма много време за книги и набляга на учебниците по хирургия. Той е последна година студент по медицина в Софийския университет и многократно е признавал, че желанието му е един ден да работи именно като хирург, какъвто е и д-р Тасев.
Сред любимите му книги – когато не се е заровил в учебниците или не преглежда сценария на „Откраднат живот“, е „За мишките и хората“ на Стайнбек.
Като малък имах голяма съпротива към четенето, признава Наум Шопов, който не крие, че е бил доста буен в детските и тийнейджърските си години – пиел, пушел, прекалявал с храната. Затова пък сега внимава много какво яде, тренира 7 пъти седмично и е зверски верен на приятелката си Теа и кучето им.