Сладникавата поп певица от български произход Ника Парис отпадна от италианския X Factor след като се задържа до самите финали на шоуто, научи HotNews. В последната си изява тя се опита да пресъздаде една от песните на Дуа Липа.

Нашето момиче е вторият елиминиран от петия епизод на Live of X Factor 2021. Певицата от отбора на Мика не се хареса на публиката с кавъра на Don’t Start Now на Дуа Липа (вижте представянето й ТУК) и отиде на гласуване с друг от участниците - Балтимор. Съдиите почти единодушно избраха да спасят последния, въпреки слабото му представяне миналата вечер.

Елиминирането на Ника разочарова съдиите в шоуто. Те не очакваха такъв резултат от гласуването. „Започвам да не разбирам как гласува публиката“, заяви Хел Ратън. „Срамота е да стигнеш до полуфинал без жени в надпреварата“, добави Мика. Затова всички съжаляваме, че любимката на Италия напусна шоуто за таланти. Медиите на Ботуша подчертават, че българката притежава харизма и качества на завършен изпълнител.

16-годишната Ника нямаше възможността нито да присъства в шоуто на живо, нито да се поздрави с когото и да било, тъй като е непълнолетна и трябваше да напусне сцената в полунощ. 

Ника Парис на петото шоу на живо на X Factor 2021. Тя пя за първи път новата си неиздавана песен No limit, свежа, ритмична песен, пълна със закачливи и завладяващи ритми.