Дони и Момчил, които от доста години работят като самостоятелни творци, отново ще станат дует. Но този път няма да пеят, а ще пишат песни.

Първият човек, заради когото легендите застават рамо до рамо е шоуменът Камен Воденичаров, информира агенция Блиц.

Просто бате Кацко, като го наричат приятелите му, е решил да се върне към едно поизоставено от него поприще. А именно пеенето. И е готов с парчета за почти цял албум.

След като изпя преди доста години "Не съм избягал" и "Ала нямаш мен", Камен премина през всевъзможни музикални, актьорски и медийни поприща, дори подвизава се известно време до печалния й край и в музикалната телевизия ММ. Звездата на Воденичаров изгрява в годините на прехода със студентското предаване "КуКу".

Днес (30 юни) Камен Воденичаров застава пред съда на почитателите си в първи самостоятелен солов концерт. Най-напред ще изпълни „Тихо е", която е дело на събралия се дует Дони и Момчил. Напълно възможно е след Воденичаров двамата да започнат да пишат песни и за други изпълнители.



Композиторът Герасим пък, с който Кацко и Слави Трифонов се разделиха тогава, не само е дал разрешение да се изпълнят песните му "Ала нямаш мен", "Не съм избягал" и "Две мечти", но и е записал още една нова песен за рестарта на музикалната кариера на Камен.

Дони и Момчил бяха дует близо 10 години. Почти няма човек, който да не може и днес да запее техните хитове „Уморени крила", „Малкият принц", „Сляпо момиче", „Слънцето на войника", „Дива роза", „Твойта тишина", „Червило", „ Мания", „Стая с лилави стени".