Дони и Нети заминават на море с бавачката си.

Музикантите не можели да си развалят ваканцията, като по цял ден се занимават с дъщеря си, и решили да вземат и помощница със себе си. Малката Лилия още от раждането си е свикнала да бъде обгрижвана от бавачки, тъй като известните й родители винаги са затрупани с професионални ангажименти.

Двойката не за първи път наема детегледачка специално за пътуване. Целият престой на гувернантката в курорта, разбира се, се поема от Дони и Нети. За една ваканция в България тя щяла да им струва минимум 2000 лева.

„Сами няма как да се справим и за нас е по-удобно, и за детето", обясняват те пред приятели. „Почивката ни излиза малко по-скъпа, но затова пък сме много по-спокойни", оправдават излишните разходи те.

Дони и Нети освен това възнамеряват да се пекат голи, както всяка година, и предпочитали да има човек, който да заведе дъщеря им на плаж с повече хора и деца, с които Лилия да си играе. А и гувернантката щяла да го заведе на всички атракциони в курорта, да го качи на водно колело, да тича за сладолед по няколко пъти на ден, докато изморените артисти си почиват.

В грижите за 3-годишната Лилия помагат и баби и дядовци, но целодневно при тях имало и бавачка. Светската двойка често се прибирала, след като момиченцето отдавна вече спяло, а сутрин излизали, преди да се събуди или се виждали за половин-един час. Детето обаче също се радвало на присъствието на помощницата, защото тя си играела с него и му позволявала да лудува на воля, докато родителите му изобщо нямали време за това.

*Малката Лилия се роди през 2011 г.