Колосална измама лъсна в шоуто за двойници „Като две капки вода", пише „Всеки ден".

Една от най-атрактивните участнички в предаването - певицата, актриса и манекенка Нети мами продуцентите и останалите участници под носа им и то без всякакъв свян.

С помощта на съпруга си Дони, който е музикален продуцент както на „Като две капки вода", така и на танцовото риалити „Денсинг старс", дългокраката блондинка сама си избирала кого да имитира.

*Дони и Нети

Макар че по регламент всички образи, в които участниците трябва да се превъплътят, се избират на случаен принцип, Нети е привилегирована й и се падат само герои, които харесва и в живота. И то неслучайно.

Оказва се, че именно мъжът й е този, който определя между кои известни личности да избира Нети. „Те си действат семейно. Тя му казва десетина музиканти, които й допадат, чийто стил познава, и после няма никакви притеснения какво ще се падне - всичко й е познато и така има по-голям шанс да стане първа. А това е нечестно и реално си е конфликт на интереси", шушукат от екипа на предаването.

*Нети като Майкъл Джексън

„Дони не може да й откаже нищо, въпреки че е против тези подмолни начини, които използват. Това не е неговият стил, но все пак са заедно, имат дете, няма как да се измъкне от хомота, в който Нети го е впрегнала", споделят близки приятели на изпълнителя на хита „Малкият принц".

Източници разкриха още по-скандална подробност. Цялата работа с рулетката, която участниците натискат, за да им се „падне" един изпълнител, била абсолютна шашма. Изборът не е случаен по никакъв начин и всичко се наглася предварително и монтира на по-късен етап. Магърдич Халваджиян и неговият екип сценаристи са определили кой певец да се падне на съответния състезател според това как да стане най-забавно шоу.

*Нети като Лайза Минели