Дони ще е музикален продуцент на най-новото шоу на Нова тв – „Големите надежди”.

Заедно с останалите членове на екипа, той ще има отговорната задача да открие най-талантливите пеещи деца на България, съобщиха от медиата. Кастингите стартираха във Враца.

„Щастливи сме, че Дони прие поканата да бъде част от предаването. Разчитаме на неговия дългогодишен опит не само като музикант, изпълнител и композитор, но и като професионалист с отличен нюх към таланта”, сподели Магърдич Халваджиян, продуцент на шоуто.

Десетки малки претенденти се явиха на прослушванията. Сред тях бяха музикални таланти както от Враца, така и от съседните градове като Монтана, Видин, а така също и Ботевград и дори Мездра.

Придружени от развълнуваните си родители, малчуганите се представиха с по две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език, за да докажат, че заслужават да излязат на голямата сцена.

След Враца, следващият град, който ще посрещне кастингите на „Големите надежди” днес, е Велико Търново. След тях прослушванията ще продължат в Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари).

Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари).

Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта.