Актрисата Радина Кърджилова се чуди и мае защо Деян Донков още не й е предложил брак и дори си е измислила смахната причина за липсата на пръстен.

Връзката на двамата театрали е доста бурна, на приливи и отливи. Днес се обичат повече от всичкo, утре си спретват малко кьотек профилактично. Радина вече се била отчаяла от липсата на пълно щастие в любовта и започнала да си намира всевъзможни оправдания.

Кърджилова си спомнила, че преди да тръгне с Деян през 2011 г., тя била счупила няколко огледала. А както суеверието гласи, счупено огледало е на 7 години нещастна любов.

Не знаем точната бройка на пораженията, а оттам и годините на мъка, на който Радина смята, че се е обрекла, но тя твърдо вярва, че това е причината да не са женени все още. Двамата с Донков живеят под един покрив отдавна, а наскоро дори смениха жилището с друго в близост до Народния театър.



Интуицията на актрисата я навела именно в тази посока, защото не й се случвало за първи път счупеното да й носи нещастие. Преди да се раздели с предишното си гадже Калин, Радина потрошила огледалото в банята, пише „Галерия“, цитира hotarena.net.

Странните догадки в главата на Кърджилова напълно кореспондират с моментното й състояние. Тя е станала кожа и кости и непрекъснато имала нервни изблици, с които подлудявала околните, които вече се чудели какво да я правят.

Причината за черната дупка, в която е изпаднала Радина, е липсата на брак, който да узакони връзката й с Деян. Преди да се залюби с нея, актьорът има един брак зад гърба си с Анастасия Ингилизова.

Между развода и събирането с Радина, Донков добре си се наживя и натрупа солидна бройка забивки, сред които и модела Кристина Милева. Кърджилова пък имаше връзка със Стефан, по-познат като Wosh MC.

Сн.: Булфото