Скандалната двойка Радина Кърджилова - Деян Донков, които доскоро живееха под мотото: „Бий ме, обичам те!", коренно са променили отношенията си след лятната почивка. Актьорите прекараха 2 месеца на къмпинг.

Далеч от общественото полезрение, двойката преосмисляла бурните си отношения и си дали обещание, че ще се променят, този път завинаги. И наистина, откакто се върнали в София, двамата претърпели метармофоза, пише „Всеки ден". Деян намалил баснословните количества спирт, които доказа, че изпива по време на участието си в риалитито „Къртицата". Вместо това актьорът работи върху личното си усъвършенстване, чете повече книги, занимава се с медитация и йога. Според негови приятели единствения алкохол, който си позволявал да пие, е бира, и то само вечер, след представление.

Радина също се отдала на здравословен живот. Докато преди няколко месеца младата актриса беше на прага на анорексията, сега, след като се е успокоила, вече е качила няколко кила отгоре и изглежда далеч по-добре. Желанието и на двамата било да загърбят буйното, пропито с алкохол, минало и да си създадат най-сетне семейство.

Деян има син от бившата си жена Анастасия Ингилизова, но искал да има още един свой наследник, който да отгледа заедно с майката на детето. Радина дотолкова се вманиачила да роди бебе на Деян, че през седмица си правила тестове за овулация, а всяка минута използва за секс с любимия си. Двамата с Деян си обещали, че в момента, когато най-сетне Радина получи положителен тест за бременност, ще направят сватба на някое романтично кътче.