Наскоро бе представен най-новият видеоклип на Преслава, който е към песента “Пиши го неуспешно”.

Парчето е по музика на Фивос, аранжимент на Калин Димитров и текст на Лора Димитрова.

Певицата споделя, че това е една от любимите й песни, добре позната в изпълнение на Деспина Ванди. “Направих “Пиши го неуспешно” като своеобразен поздрав, както за феновете, така и за всички мои приятели, които харесват тази песен” - не крие звездата.

Фолк звездата официално представи своята интерпретация с оригинален и изключително стилен видеоклип, дело на Людмил Иларионов – Люси и Жоро Марков. Това е второ видео на певицата, което телевизия “Планета” представя в Ultra HD-формат след песента на 2013 – “Режим “Неприлична”, съобщават от музикалния канал.

Лентата е реализирана на няколко локации в София, а в нея певицата залага на много женствена и различна визия. За своя стайлинг Преслава се довери на Стоян Апостолов, студио за кожени облекла “ENIGMA” и бижута “Аmulet”, а за прическите и грима й се погрижиха Венелин Кондаков и Джулия Ангелова.

По време на снимките на клипа звездата на телевизия “Планета” засне и нова фотосесия с фотографа Георги Малев. “Пиши го неуспешно” дава сериозна заявка да бъде един от хитовете на пролетта, а сигурен знак за това е интересът на меломаните, който само в деня на премиерата на клипа беляза истински бум.