Танцьорката Дорина, в която Ангел се влюби, докато двамата участваха заедно в шоуто Dancing Stars, беше неотлъчно до него на промоцията на първото му самостоятелно парче "Свободен", която се състоя снощи в столично зaведение.

Според слуховете, преди няколко месеца двамата са сложили край на връзката си, заради което и присъствието й на партито учуди мнозина. Дали всичко е било само в сферата на клюките, или двамата са дали нов шанс на връзката си, не е ясно.

Факт е обаче, че Дорина и Ангел и до днес продължават да са все така близки и тя го подкрепя във всяко начинание.

Самият той не пропуснал да отбележи това преди да изпълни за първи път пред феновете и колегите си първото си соло парче.

Любопитното е, че бившата му дуетна половинка - Моисей, не беше на промоцията на авера си. Както е известно двамата сложиха край на съвместната си работа, след като се оказа, че всеки е имал различно виждане за това как да се развива кариерата им занапред.

Моисей останал с досегашните си продуценти, докато Ангел предпочел да гради сам кариерата си. Дали раздялата им е сложила край и на дългогодишното им приятелство засега никой от тях не коментира, пише bliasak.bg.