Мис Плеймейт 2010 Дорис Дилова съвсем закъса с парите, след като се раздели с богатия си спонсор Момчил Нечев, за когото дори се твърдеше, че й е купил титлата.

Плеймейтката се е преместила да живее в студентско общежитие с още едно момиче. Двете девойки си делели наема, който е общо 100 лв. с консумативите.

Беднотията, налегнала бившата плеймейтка, я принудила да прибегне до услугите на обществените перални, коментират запознати за „Монитор”.

„Тя често си носи дрехите при нас и аз в началото дори не можах да я позная. Толкова много се е занемарила, цялото й лице е в пъпки, явно не използва дори крем. Човек не би казал, че е била Мис Плеймейт”, заяви служител на обществената пералня, където Дорис ходи.

Въпреки всичко Дилова изглеждала щастлива. Сама се похвалила, че си има ново гадже, което е обикновено момче, студент и не разполага с много пари, но двамата се обичали. Тя не искала да става сърцеразбивачка и накрая да остане самотна като нейните предшественички Златките.

Плевенчанката преди време твърдеше, че 3000 лв. я оправят на месец и би се задоволила с 20 см. Очевидно вече не разполага с подобни екстри.

Дорис Дилова изчезна от светските среди малко след като в интернет пространството се появиха нейни домашни голи снимки. После тръгна и слухът, че блондинката е била евтина куртизанка и всеки можел да я има срещу 500 лв.