Руският олигарх Владислав Доронин се раздели със старата си тръпка, супермодела Наоми Кембъл.

Кой да допусне, че лятото в Ибиса е било последната сладка ваканция на Наоми при Доронин!

Разривът е необратим, пише topnews.ru с позоваване на западни медии. Слуховете, че главата на холдинга Capital Group и вечната му годеница Наоми са пред раздяла, се носи отдавна. Буквално преди дни светските хроникьори видяха с очите си как Доронин се гушка на плажа в Ибиса с Кейт Мос, първа приятелка на гаджето му. Жестовете на двамата са били недвусмислени и никак даже неутрално-другарски, шушука мълвата. Доронин в крайна сметка отвел Кейт Мос в неизвестна посока с луксозната си яхта.

Сега излиза наяве, че Доронин е увлечен от млада рускиня-модел, и то така сериозно, че окончателно дал пътя на “черната пантера”. Нито олигархът, нито Наоми са коментирали раздялата.

Преди време законната съпруга на Доронин разказа в интервю, че е била щастлива с Владислав цели 24 години, докато на хоризонта не се появила Наоми Кембъл. Други източници уверяват, че Доронин все още не е получил официално развод. Според мадам Доронин те двамата с Владислав все още са двойка! Наоми се лъже ако си мисли, че може завинаги да ми го отнеме, е заявила категорично тя.

Светските репортери отдавна наблюдават интереса на Доронин към моделите. Супербогаташът наистина си пада по красавиците от подиума! Преди Наоми той имал петгодишна връзка с шведката Карън Шонбахлър. Нещата с Наоми в един момент са били толкова близо до сватба, че вече имало приготовления за нея, а Кембъл откровеничела пред таблоидите, че иска да има дете от Владислав. Заради неуредения развод на олигарха обаче бракосъчетанието все се отлагало и отлагало.