Те са „влюбени" особи с абонамент за всяко светско събитие. Изпълзяват като зомбитата от видеото към Thriller на Майкъл Джексън, но от поредния риалити формат. Или от моден конкурс, чийто престиж конкурира боксов мач пред блока, но напористи пиари му придават статута на вселенски. Третата и доста оборотна алтернатива за развъждане на хайлайф особи, които окупират вестникарските колонки в комплект с гаджетата си до втръсване, е попфолкът. Силиконови изделия посягат към поредното заспиващо във фитнеса момче и препускат с него на всяко място, осветено от прожектор.

Актуалните двойки в родния шоубизнес са известни с това, че са известни. С малки изключения, зад гърба на всеки от участниците в тях не стои хит, смазващ натурален сексапил и остър ум, а болна амбиция, която в комбинация с някой лев за пластичен хирург и престой в телевизионния прайм тайм води до страховити резултати. Ето и петте шедьовъра сред медийните балони, които си пожелаваме рано или късно да се спукат.

Виолета и Китаеца

Световнонеизвестна фолкпевица и бившият съпруг на Азис. Какво по-хубаво от това, да покажеш категорично на медиите, че тестостеронът под завивките никога не те е блазнел. И какъв по-адекватен начин за поредния перхидролен трофей в чалгата да стане „някой" от това, да опровергае хомосексуалността на най-добре платения публичен аксесоар към звезда у нас - Китаеца. След поредната му раздяла с Василка любителят на силовите спортове потърси утеха, но не и от медийния шум, а в деколтето на Виолета. Пиарите на момичето със съмнителни гласови данни и тунинговани устни побързаха да разпространят трогателни снимки на двойката, разменяща си нежности на маса в ресторант. Според близки до тях източници, момчето от „Люлин" и „звездата" на „Диапазон рекърдс" са неразделни и флуидите между тях са осезаемо истински. Дотолкова, че провокираха скалпиращо кичозна сесия за сп.ОК!

Андреа и Кубрат

Фолкът и спортът са така стиковани, както футболен мач с люпене на семки. Успехите на Кубрат Пулев-Кората на боксовото поприще заслужават респект, но вкусът му за жени вече е спорен. Откакто бившата Мис Туризъм Теодора Андреева проходи в дебрите на попфолка като Андреа и сключи брак по сметка с „Пайнер", той краси страниците на жълтите издания в комплект с нея. Ако случайно не сте чели вестници през последната година, ще ги разпознаете лесно при близки срещи с третия вид - оглеждайте се за момиче, което е качило бюста си като папийонка и за роклята му никога не стига плат. Придружено е от сърдито гледащо момче, неизменно облечено с тишъртка.

Златка и Благой

Синдромът на напористата провинциалистка, която знае цената на добрия си външен вид, оплете в мрежите си самбиста Благой. Докато се чуди за кое списание все още не е свалила дрешки, Златка Райкова прекарва по-голямата част от времето си с любимия под ръка на поредното откриване на заведение. За да привлече вниманието на журналистите, не се поколебава да го подложи и на изтерзания от типа на дует в караоке, както се случи наскоро. Самата тя е класически пример за недоразумение в шоубизнеса, защото, остойностена, голотата й генерира няколко корици, една плеймейт титла и еднократно удовлетворение на тема „мъжът и ръката интимно". Дори на българина му омръзва да чете интервюта, в които поредната блондинка обяснява как инвестира в поддръжка на формата си по пет бона месечно.

Азис и Боби

Фолккралят обещава да не прави цирк от поредната си връзка и да пази Боби само за лична употреба. Наследникът на Китаеца е на 25 години, ексбарман и очевидно не е скаран с анаболите. Светският им дебют логично бе в столична чалготека, където Азис атакуваше мощната му гръд като антистрес терапия. Паралелно с това преминалият в отбора на димитровградските лидери в чака-рака бранша водещ излезе с гръмки твърдения, че работи за второ дете. Биологичната майка естествено е приятелката му Гала. В момента тя и малката Рая живеели в отделен апартамент, а изпълнителят на „Накарай ме" делял жилището в „Малинова долина" с новата си тръпка. Препоръчително е талантливият ром да се ориентира повече към правене на музика, защото откакто стъпи в ефира на ТВ 2, вече никой не се интересува какво се крие под полата му и кого обесва на жартиерите си.

Зара и Христо Сираков

Какво свързва героинята от първия „Биг брадър" Зара със Златка Райкова от „Островът на изкушението"? Освен риалити форматите, благодарение на които ги разпознават баба, дядо и внуче, и любовта към пращящите портфейли. С излизането си от ефира на Нова варненката бързо усети, че чувството за хумор и любовта не плащат сметки и вдигна рязко летвата на таргета си. Така от забавен идиот като Найден, днес брюнетката гордо позира с плейбоя Христо Сираков. И Зара като идейната си съмишленичка от Пазарджик няма с какво друго да блесне, освен със съдържанието под фланелката си. Както и с демонстративния си лов на спонсори, чрез които да тунингова единственото си достойнство - тялото. Сираков може да се похвали само със статута си на шпага сред декоративното съсловие на моделките, а постиженията му могат да се мерят единствено с тези на серийния разбивач на фолксърца Коко Динев.

източник: Монитор