Като две капки вода са фолк певицата Емилия и доведената й дъщеря София, дивят се в социалната мрежа почитатели. Поводът за сравнението е видео, което изпълнителката публикува. На него тя заедно с детето на Башур и своите от Коко Динев, излъчват лайв по повод новия албум на звездата на "Пайнер". "Двете сте като близначки", коментираха някои от феновете. Други смятат дори, че това е търсен ефект, тъй като наследницата на бизнесмена беше с по-тъмна коса, а сега е блондинка като изпълнителката.

Освен като добра съпруга, Емилия очевидно влиза и в ролята на многодетна майка, създавайки перфектните отношения с момичето на Башур. Тийнейджърката е от първия брак на бизнесмена с рускинята Екатерина, която е майка и на трагично загиналия му син Феди. През 2018 момчето почина след тежка катастрофа на магистрала Тракия.

Допреди инцидента София живееше в чужбина с майка си. След трагедията обаче тя се върна в България и прекарва повече време с баща си и новото му семейство. Мнозина предполагаха, че момичето не е в добри отношения с Емилия и трудно приема връзката й с Башур, но появата им заедно всъщност опровергава тези клюки. Емилия и доведената й дъщеря се разбират толкова добре, че са дори първи приятелки. Близостта им личи и от лайва, в който София непринудено се прегръща с фолк дивата.

Емилия и сина й Иван.