Близо 7000-та тълпа, изпълнила зала Фестивална, беше напълно взривена от изпълнението на Dr. Alban по време на концерта „Обичам 90-те”, който се състоя на 16.11.2012 г.

Организатори на грандиозното парти бяха Радио ENERGY и Коко ейджънси. Началото на купона постави Камен Воденичаров с „Не съм  избягал”, изненадвайки публиката с появата на своите най-добри приятели и колеги от 90-те Тончо Токмакчиев и Август Попов.

Веднага след тях залата беше обхваната от невероятното настроение на фронтмените на „Captain Jack”. Брус и Съни дадоха старт на танците в зала Фестивална с изпълненията си на „Captain Jack”, “Iko, Iko” и още 4 парчета от най-хитовите им песни от 90-те години.

Немският диджей DJ SASH! зарадва публиката на деветдесетарския купон с двойно по-дълъг сет от планирания, а 2 Brothers on the 4th Floor нажежиха до крайност страстите с изпълненията на “Come take my hand”, “Never Alone”, още от своите най-големи хитове, както и специален бис само за невероятната публика на „Обичам 90-те”. Очарователната Дезрии поздрави от сцената екипът на радио ENERGY със седмия им рожден ден с акапелно изпълнение на „Happy birthday”.

Ice MC събуди позабравените спомени във феновете на 90-те с „Coco Jambo”, “Boom, Boom”, а Ирина Флорин определено пренесе всички присъстващи на концерта в ерата на раждането на клубната музика с „Цвят лилав” и „Пътуване”. Тони и Стоян Михалев и Виктор върнаха романтизма в зала Фестивална и накараха публиката да затанцува по двойки.

Фен на музиката на деветдесетте беше подготвил специална изненада за приятелката си с предложение за брак, за което водещият на купона Камен Воденичаров му асистира. Любимата на сърцето му допринесе за радостта от невероятния концерт и с положителен отговор на предложението.

Седемчасовият купон на сцената беше изпълнен с много фойерверки, светлинно шоу и изненади, сред които беше и изпълнението на култовото за деветдесетте парче „Вчера в детската градина” в изпълнение на Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и Август Попов. На събитието беше обявен и печелившият от фото конкурса във фен-страницата на „Обичам 90-те” във Facebook – Христо от София. Той ще получи незабравимо приключение под формата на екскурзия и концерт в Белгия.

Предвид небивалия интерес  към концерта „Обичам 90-те” организаторите готвят второ издание на партито на 7 юни 2013 г. От Радио ENERGY и Коко ейджънси се заканиха, че купонът следващата година ще е още по-грандиозен с още по-големи международни и родни звезди на изминалото десетилетие.