Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова са успешни в своята кариера, а и в личен план.

Те разкриват част от личното си щастие пред списание ОК!, за да разведат читателите в дома си и мечтите си. Как са стигнали до този етап от живота си, какви са били първите им стъпки един към друг, за какво мечтаят, как се грижат един за друг и за сина си и какво е усещането да очакват новия член на семейството си, двамата споделят пред януарския брой на изданието.

„И първата ми бременност, и тази са изключително леки, защото Ангел е до мен и благодарение на него съм наясно какво да очаквам във всеки един момент. Най-яркият ми спомен от бременността ми с Филип е моментът, в който усетих първото му движение. Разплаках се от вълнение и нямах търпение да изминат още около два месеца, докато мога да споделя изживяването и с Ангел. Това са неповторими моменти, които едва ли някой от нас ще забрави.“, казва моделът и стилист Теди Велинова.

От своя страна силната част от семейството – доктор Енчев допълва , че с нетърпение очаква новия си наследник, а най-голямата му професионална мечта е един ден да оперира рамо до рамо с децата си. На въпроса как се разтоварва от отговорната си работа и напрежението, което носи тя, доктор Енчев споделя:

„Разтоварвам се единствено с Филип - когато се прибера вкъщи след натоварен оперативен ден и той изтича към мен, нетърпелив да сподели някоя нова дума, която е научил или просто да ме прегърне, забравям за всичко друго и се отдавам на игри с него.“ Какъв е полът на бебето, което очакват Теди Велинова и доктор Ангел Енчев, разберете на станиците на ОК!.