"От представителите на мъжкия пол Иво Аръков най-много се доближава до идеалните лицеви пропорции, но за да постигне още по-хармоничен външен вид, би могъл да потърси мнението на стоматолог от естетична гледна точка, както и да се подложи на пластика на уши, или т.нар. Отопластика."

Това коментира специално пред "България Днес" пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев.

Майсторът на скалпела сподели, че е нормално зрителите да критикуват вида на известните жени в къщата на "ВИП брадър", тъй като са свикнали да ги виждат по светски събития и по страниците на списанията, винаги гримирани и с подбрани тоалети.



Докторът призна, че е видно, че повечето от тях са се подложили на уголемяване на устни чрез инжектиране на хиалуронова киселина, и то непосредствено преди влизането им в къщата.

"При част от тях резултатът е добър, но при други търсеният ефект се е превърнал в дефект", заяви Енчев.



Естетичният специалист похвали визията на Йорданка Христова и Камелия Воче, които според него изглеждат идеално за годините си, както и външния вид на Евгения Калканджиева.

За плеймейтката Елена Кучкова докторът заяви, че засега е направила необходимото по себе си от гледна точка на палстичната хирургия.



Енчев препоръча на Ива Екимова да се подложи на ринопластика, тъй като смята, че носът й не изглежда добре, а танцьорът Атанас Месечков няма да сбърка, ако също като Иво Аръков обърне внимание на ушите си, които стърчат повече от необходимото, пише bgdnes.bg