Пластичният хирург и видна светска персона д-р Ангел Енчев обяви официално, че се тества за коронавирус. Мерките му за сигурност са предприети по повод предстоящите празници. Енчев иска да посрещне Великден със семейството и децата си и да бъде сигурен, че е безопасен за близките си. Най-вероятно сред тях ще е и моделката Теди Велинова, с която се разделиха официално.

Той се е тествал за коронавирус в пловдивска лаборатория на УМБАЛ, като е избрал лечебното заведение поради организацията в медицинския комплекс за пробовзимане за тестване на специално обособено място извън болницата. В социалната мрежа той публикува видео по време на теста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr.Angel Enchev MD-PhD (@dr.enchev_private) on

Д-р 906090 планира да прекара празниците заедно със семейството и децата си и именно заради това извършва диагностика за наличие на covid-19 както с PCR, така и чрез бърз тест за антитела.

“След доброволна едномесечна самоизолация, реших да си направя тестовете за COVID-19, PCR и така наречения бърз тест. Очаквам и двата резултата да са отрицателни, а ако бързият тест покаже и наличие на антитела, още по-добре. Така ще мога спокойно да прегърна и целуна децата си за Великден.Нека бъдем разумни!Светли Великденски Празници! Пазете себе си и всички около вас! Благодаря на Бога, всичко е наред!”, написа пластичният хирург на звездите в своята страница в социалните мрежи и публикува резултатите от своите отрицателни PCR и бърз тест.