През операция "Въоръжаване" явно преминава в момента пластичният хирург на звездите Ангел Енчев.

Докторът, изваял най-елитните чифтове цици в родния шоубизнес първо тръгна из София с охрана, а вече се е оборудвал и с огнестрелно оръжие, сигнализираха пред ПИК редовни посетители в един от стрелковите комплекси на столицата.

Те успели да снимат с телефон специалиста по пластична и естетична хирургия, докато упражнява стрелковите си умения с пистолет "Глок" - най-употребявания и известен пищов, използван за охрана в света, и предпочитано оръжие в киноиндустрията в Холувид.

Със същия модел стреля и лейтенант Хорейшио Кейн от крими сериала "От местъпрестъплението: Маями", а миналата година Федералното бюро за разследване на САЩ сключи нов договор за австрийската оръжейна фирма за превъоръжаване на агентите му.



В стрелковия комплекс д-р Енчев смаял останалите пищовлии. "Заема стойката на Джеймс Бонд. Изпразни няколко пълнителя по движеща се мишена и резултатите му бяха като на истински професионалист", цъкат с език очевидци. В стил най-популярния агент на Секретната разузнавателна служба на Великобритания МИ-6 са и билбордите на хирурга. Известната репликата "Казвам се Бонд Джеймс Бонд" обаче е заменена с "Енчев... д-р Енчев".

Припомняме, че само преди десетина дни хирургът бе засечен да обикаля София с охрана. После стана ясно, че всъщност мускулестата бригата е наета от д-р Енчев да пази поливинката му Теди Велинова и сина им Филип, но самият той често се възползвал от услугите на яките момчета.