Пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев е на път да превърне половинката си, бившия модел Теди Велинова, в пластмасова кукла.

Странното обаче е, че постоянните интервенции, на които брюнетката се подлага, са по нейно настояване, а корифеят на скалпела упорито се дърпа и не ще да я оперира, писа „Таблоид“.

„Теди Велинова се е вманиачила по разкрасителните процедури и постоянно ръчка горкия си съпруг да я кълца със скалпела”, издадоха наши читатели от обкръжението на ВИП семейството.

Оправя скулите и носовете на някакви фръцли, а с мен отказва да се занимава. Само ме боцка от време на време с малко ботокс”, гневи се красавицата.


„Един ден тропнах с крак – на какво прилича това, вода гази – жаден ходи. Налага се да му мрънкам с месеци и за най-елементарната корекция”, твърди 40-годишната манекенка.

Въпреки че минава за най-големия спец в пластичната хирургия по нашите географски ширини, Ангел Енчев се оказа почитател на естествената красота. Точно по тази причина не искал да превръща собствената си съпруга в силиконово зомби. Тя обаче сама се навирала между шамарите.

Резултатът е, че към днешна дата Теди е на път да замяза на Донатела Версаче и повече наподобява пластмасов манекен от витрината на ЦУМ, отколкото истинска жена.

Енчев се съгласил с капризите на половинката си за тунинг едва след раждането на второто им дете - сладураната София. Тогава Теди за първи път легнала под ножа за повдигане на бюста и заличаване на белезите от секциото.

След това обаче се вманиачила и непрекъснато навивала благоверния си за нови и нови манипулации. Макар да натрупа милиони с кълцане на цици и носове, докторът разказва, че една от задачите му е да разколебава свои пациенти да не избързват с някоя операция само заради каприза. 

Източник: HotArena