Жаркият сезон е в разгара си и плажните ивици по света се пълнят с хиляди посетители, отдали се на безгрижни и заслужени ваканции. Лятото е любимият сезон на много хора, който всяка година обещава незабравими, пламенни мигове.

Звездите, подобно на всички останали, не правят изключение и обичат да прекарват горещите дни в курортите, разположени край морската вода.

От няколко дни актрисата Джейн Сиймор се наслаждава на красивите гледки на Сен Тропе. Живописният град, разположен в Югоизточна Франция, впечатлява със природата си, която съчетава планини и море. Именно там се снима филмът с Брижит Бардо "И Бог създаде жената", комедиите с Луи дьо Фюнес за легендарните местни полицаи, както и лентата "Басейнът" с участието на Ален Делон и Роми Шнайдер.



На мястото са отсядали имена като Пабло Пикасо, Франсоаз Саган, Жак Превер, Брижит Бардо, ето защо не е чудно, че звездата от Доктор Куин - Лечителката се е спряла именно на него, за своята почивка.

Сиймор публикува в официалната си страница в Инстаграм няколко кадъра от палубата на кораб, на които се вижда, че си изкарва повече от добре, а усмивката ѝ конкурира лъчите на слънцето, греещо над френската Ривиера.

"Вземем от витамина, наречен море! Благодарна съм, че прекарвам този красив ден във водата, но и благодаря, че имам всички вас", обърна се към почитателите си звездата.

На снимките тя позира в червен цял бански, който подчертава страхотната ѝ фигура. За да запълни изцяло плажната си визия, Сиймор е сложила шапка с широка периферия в същия цвят, а на някои фотоси носи и слънчеви очила.

Времето е благосклонно към актрисата, която с всяка година, като че ли, става все по-обаятелна. Тя не се притеснява от бръчките си и отказва да се подложи на разкрасителни процедури, защото предпочита естествения вид. Физическите упражнения и тренировки са неизменна част от ежедневието ѝ, което ясно личи. Миналата година тя позира за обектива на Playboy, превръщайки се в най-възрастния модел, украсил корицата на списанието.

"Чувствам се по-секси сега, отколкото когато бях по-млада", сподели тогава носителката на наградите Еми и Златен глобус.