Сара Рамирес, която пред последните 10 години беше част от хитовия сериал "Анатомията на Грей", обяви, че няма да се завърне за следващия сезон на поредицата. Екранната доктор Торес сподели тъжната новина с феновете си веднага след финалния епизод на 12 сезон на "Анатомията".

Актрисата първоначално имаше второстепенна роля в сериала и героинята й извървя дълъг път от началото на сериала до вече завършения 12-ти сезон. Ролята й стана част от основния сюжет и присъствието й както на екрана, така и на снимачната площадка се оказа любимо както за феновете на докторската драма, така и за екипа на сериала. Д-р Кали Торес демонстрира умението да се бори за вярванията си, да отстоява своята позиция, да бъде добра съпруга и майка.

"Истински благодарна съм, че последните 10 години прекарах в семейството на "Анатомията на Грей" и ABC, но засега си взимам почивка", написа Сара в профила си в Instagram. Тя все пак даде надежда на зрителите, че напускането й в никакъв случай не означава, че завинаги се разделя с болницата и нейния създател Шонда Раймс. "Невероятно е да се работи с Шонда и двете със сигурност ще продължим разговорите помежду си", заяви още актрисата.

Напомняме, че през последните години феновете на "Анатомията на Грей" се разделиха с голяма част от любимците си, но пък продукцията все още успява да се харесва на публиката и да ги изненадва с нови вълнуващи актьори. Желаем на Сара Рамирес много творчески успехи за напред и дано я видим отново в сериала някой ден.

Източник: slava.bg