Бившият телевизионен водещ Драгомир Драганов, известен като Драго Чая, беше засечен в компанията на нов и непознат за светските клюкари господин.

Двамата си гукаха нежно по време на вечеря в тузарски ресторант, намиращ се в началото на Южния парк. Господинът, придружаващ Драго Чая, изглеждаше по-млад от именития си партньор. През цялото време беше очевидно,че радостта от компанията е взаимна и двамата намират много общи теми за разговор. Бившият тв водещ и тайнственият господин се радваха близо два часа един на друг, като през това време хапваха и пийваха. Драганов явно чувства доста близък придружителя си, тъй като няколко пъти му даваше телефона си, за да му покаже някакви снимки, пише БЛИЦ.

Увлечени един от друг, Драго и приятелят му не успяха да изядат цялата храна в чиниите си и сервитьорите им я опаковаха за вкъщи.

Забързани да се приберат обаче, бившият водещ на "Чай" обаче и мъжът с него я забравиха. След като излязоха от заведението те се упътиха пеш към "Витошка".

Впечатление направи по-фриволното отношение на персонала, което сочи,че Драго нерядко вечеря във въпросния ресторант. Не е ясно дали отношенията между Драганов и мистериозния господин са интимни или чисто приятелски.

Преди две години обаче Драго Чая драстично отслабна и сподели, че това се дължи на нова любов в живота му. Тогава стана ясно,че човекът до него е с 20 години по-млад , както изглеждаше и мъжът, придружаващ журналиста на вечерята.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото