Драго Драганов разкрива в интервю за списание LOVE style, че приема като голям крах в личен план все още необяснимата за него раздяла с Лили Иванова.

Те не си говорят повече от 12 години, но той продължава да има желание да й звънне понякога.

„Даже й изпратих есемес за Коледа. Друг е въпросът, че не знам дали го е получила, тъй като може и да си е сменила телефонния номер. Аз не съм си променил мнението за тази жена. Тя за мен винаги ще си остане най-великият артист, когото познавам лично и до който Господ ми е позволил да се докосна. Винаги съм знаел, че грешката да не си говорим е моя, но не пожелах да ровичкам в тази рана. От наши общи познати чувам най-различни обяснения, но животът продължава. Никога обаче не съм се чувствал толкова объркан и изгубен в самия себе си”, доверява Драго пред LOVE style.

Той не крие и че с певицата Нели Рангелова го свързва дълбоко приятелство. Той никога няма да забрави как мъжът й Георги Бочуков му помогнал, когато тв водещият изпаднал в много затруднено финансово положение и му отказвали дори предварително поети ангажименти.

„Отпаднаха ми десетина участия и нямаше какво да направя. Бях безсилен. Тогава Георги ме извика в офиса и мушна в ръката ми един плик. Каза ми: „Няма да се предаваш! Ние сме с теб!”. В плика имаше 300 лева. Никога те не поискаха да им върна тези пари. Аз и никога няма да мога и да им се реванширам за тези 300 лева по начина, по който усетих този жест тогава. Колкото и да е невероятно, нещата след това потръгнаха”, категоричен е Драганов.

За него Тони Димитрова е човекът, пред когото е изплакал сърцето си. Най-ярката им история е свързана с един есемес в стихове, изпратен му от нея. Той му показал, че тя не просто е приела неговото страдание и е разбрала объркания свят на любовта му, а стои духовно близо до него и сякаш са едно цяло.

„Никога няма да забравя мига, в който получих есемеса. Дори пазя и стария си телефон, само и само да съхраня този вълнуващ миг”, споделя още Драго Драганов.