Толкова скандали, черен пиар, бели магии – какви ли не усилия хвърли миньончето и пак е незабелязана от шефовете.

Анелия, Андреа, Галена, Глория, Джена, Преслава – тези имена в момента са черни на певицата, която от години не може да се добере до високия приз.

Пълна подигравка е, че единствената номинация на Мария е в категория ''Прогресиращ изпълнител''. За да няма обидени, в нея са наместени не дотам успешните изпълнителки като Гергана, Яница и Кали – тъкмо сред тях се мъдри и името на миньончето.

В категорията е и далеч по-успешната Анелия, но по всичко личи, че със своите 7 номинации, тя може да грабне и най-голямата награда тази година. Бившата на Коко Динев не е печелила ''Певица на Годината'' и е възможно през март най-сетне да си я отнесе вкъщи.

Мария неведнъж се е оплаквала, че е пренебрегвана от шефовете си и все не получава наградите, с които те глезят изпълнителите си веднъж годишно, пише kliuki.bg.

Сто процента певицата е натъжена от пренебрежителното отношение към нея. Тя дори се реши да направи разголена фотосесия, за да си върне кариерата обратно, показа новото си гадже на света, заработи с нови автори, които да освежат репертоара й, но…уви! С новия си албум от 2012 й остава да стиска палци да влезе в номинациите за следващото раздаване.