Бизнесдамата Ваня Червенкова сподели, че е самотна и иска да има мъж до себе си.

А футболистът Ваня Джаферович призна, че страда от силна фобия от смъртта.

Соня Колтуклиева напусна предаването, класирайки се на пето място на полуфинала на Big Brother All Stars.

По време на живото предаване зрителите на "Нова" станаха свидетели на емоционални признания на съквартирантите. Всички в къщата плакаха заедно.

Ваня Червенкова призна най-голямата си мечта – да има мъж до себе си. Бизнесдамата разкри, че е самотна, защото много малко хора могат да я разберат, а и се плашат от силата й. Подаръкът, който Ваня си пожела за Коледа, е една споделена любов.



Ваня Джаферович определи като най-голяма победа в живота си създаването на семейство, а като най-голяма болка – смъртта на неговия баща. Именно тази загуба е породила в него силен страх от смъртта. За коледен подарък той би избрал да прегърне баща си още един път и да му каже, че го обича.

Евгени Минчев би искал да получи за Коледа титлата „Любимата звезда на България”. Той заяви, че живее сам от 14-годишен и пожела на съквартирантите си да прекарат празниците с близките си - нещо, което за него е невъзможно. От студиото фолк певицата Кали му отправи покана отново да прекара Коледа със семейството й. Евгени прие и каза, че ще дойде отново с приятеля си, който работи като модел.



Коледна мечта на Соня Колтуклиева е майка й и баща й да живеят поне още 15 години. „Всичко се обезсмисля ако не мога да звънна на майка си – това е енергията, която ми е изключително необходима”, призна журналистката.

ДесиСлава сподели, че най-щастливият момент от живота ѝ е раждането на сина ѝ, а най-тежко приема това, че не е била до него, когато е прохождал и когато му е поникнало първото зъбче. „Искам от тази къща да изляза приятел със Зарко”, сподели певицата. Деси си пожела да е спокойна и да започне живота си на чисто.