Дрейк е подaрил на новата си изгора Дженифър Лопес диамантено-платинено колие на стойност 100 000 долара.

Бижуто е било новогодишен подарък и е по дизайн на Tiffany Victoria. Има кръгли и крушовидни диаманти, а платиненият обков е не по-малко от 16 карата, издават близки до дивата.

Двойката е заедно от декември, но звездите вече все по-малко крият романса си. Те бяха засечени на интимна вечеря, да купонясват в нощен клуб, да танцуват и да се целуват на ученически бал и посрещнаха новата година заедно.

Запознати твърдят, че Дрейк е ходил в дома на Лопес и че тя е хлътнала сериозно по него.

„Джен и Дрейк се опитаха да запазят отношенията си в тайна като твърдяха, че само работят заедно, но истината е, че са двойка. Излизат от няколко седмици и приятелите на Джен твърдят, че тя е хлътнала по него“, коментира източник пред Mail Online.

И докато близки и приятели се радват на влюбените, един човек не приема добре новината за техния романс. Бившата на Дрейк Риана се чувствала предадена и от двамата.

„Хора от кръга на Риана коментират, че тя е доста нещастна заради цялото това нещо. Само преди няколко месеца тя и Дрейк още бяха заедно. Дженифър е една от приятелките ѝ в бранша и затова връзката ѝ с Дрейк за нея бе истински шок“, добави информаторът, цитиран от Tialoto.