Дрейк може и да е превъзмогнал любовта си към Риана, но ще му бъде много трудно да я забрави, пишат от Tialoto.

Двамата имат няколко събирания и раздели през годините, както и общи хитове. Певецът винаги се е изказвал ласкаво за вече бившата си, но комплиментите му минаха на съвсем друго ниво през последните дни.

По време на свой концерт в лондонската O2 Arena 30-годишният рапър дори я обяви за кралица, провиквайки се от сцената:

„Тя е кралицата на всичко! Ако искате жените ви да се чувстват секси, пуснете им песните на Рири“.

В момента в сърцето на Дрейк има друга жена – значително по-възрастната му колежка Дженифър Лопес. И според запознати, той нямал никакво намерение да се събира отново с Риана, тъй като отношенията му с латината, с която записват общ дует, се развивали чудесно.

„Двамата работят заедно, но и се наслаждават на компанията си. Джен обожава вниманието и е щастлива да прекарва времето си с него. Дрейк е много чаровен. Отнася се към нея с уважение и изглежда много хлътнал“, разкри неотдавна източник пред Daily Mail.

Междувременно се говореше, че Риана не е била никак щастлива от факта, че бившият ѝ вече я е заменил и то с жена, която харесвала.

„На Риана ѝ прилоша, когато видя снимката на двамата прегърнати. Буквално ѝ идеше да си хвърли телефона през прозореца. И все пак тя е щастлива, че не е жената до него. По-добре да бъде Джей Ло. Единственото, в което той е добър, е да замазва очите със сладки приказки, но не и с действия“, добави близка до барбадоската.