Риалитито „Вип Брадър” ще се окаже спасителна жилетка за Албена Вулева.

Да, участието й във формата, промени мнението на мнозина за нея.

Все по-често чувам коментарите на обикновените хора, зрители пред екрана, че виждат различен образ на устатата блондинка, превърнала се в една от най-мразените личности в публичното пространство.

До вчера отричана и нападана, днес все повече хора симпатизират на Вулева. Основно заради държанието, отношението, принципите и характера, на който не изневерява години, пише Blife.bg

Тя е сред малкото истински и неподправени участници в Къщата.

И макар мнозина да не могат да го приемат, Албена е пример за искреност, откровеност и откритост. Право куме в очи. Това важи с пълна сила за бившата водеща на „Сигнално жълто”. Дипломираната юристка не щади никой, когато истината трябва да възтържествува.

Без страх и опасения, хапливата водеща вади кирливите ризи на светло. Изстрелва мнението за обкръжаващите я категорично и без заобиколки. Изтъква кусурите и недостатъците им. Отстоява принципите си и не се страхува да спори. Качества, които все по-рядко можем да открием у хората, затлачени от фалш и лицемерие.



Една от най-коментираните сцени в това издание на „Вип Брадър” е сблъсъкът между Албена Вулева и Венета Райкова. Желанието на Тишовица за публичен линч на Вулева удари на камък. Амбицията на Венчето да унизи бившата си колежка, с която са работили заедно преди години, се провали. Словоохотливата Вулева захапа и на няколко пъти изчерви някогашната водеща на „Горещо”, която изгуби ума и дума в ефир.

Албена си е Албена. Мачка като валяк, който и да е насреща. С думи, факти и обективност. И после пак ми кажете, че честността и правотата, не са печеливши и резултатни.