След раждането на двете й деца Дрю Баримор е пренаредила приоритетите в живота си и работата изобщо не е на първо място.

40-годишната актриса заяви, че иска да е до двете си дъщери сега, когато растат, а това означава, че не трябва и не иска да работи. Боримор разкри, че през последно време е отхвърлила страшно много предложения за филми и сериали.

Единственото, което прави в момента, е да ръководи козметичната си компания Flower и то именно, защото работата по нея й дава много свободно време и сама избира кога да е ангажирана със срещи и събития, и кога да си е вкъщи с децата.



„Сигурно ще си навлека много критики, но ще го кажа: Жените не могат да се справят с всичко. Квантовата физика го доказва. Не може да вършите всичко по едно и също време във всяка една минута от денонощието. Чисто математически не е възможно“, заяви преди време в интервю тя. И допълни: „Харесвам бюти индустрията, защото дори в работен ден се будиш до децата си, отиваш на работа и после се прибираш, за да ги сложиш да си легнат – един нормален живот. А не като с филмите, когато те няма с месеци. Вече не бих могла да го направя. Когато имаш много неща в чинията и едно от тях е семейството, нещо неминуемо трябва да се изхвърли. Иначе няма да бъдеш добър родител“, допълва Баримо

Тя има две дъщери - Олив на две годинки и Франки на 15 месеца. Все още не била решила дали да увеличат семейството си с още едно дете, но както заяви наскоро в интервю – трябва да вземат решение скоро, защото не била първа младост.