Дует Авеню ще завърши годината в Пловдив. След поредица концерти емблематичният музикален тандем избира именно Градът под тепетата за финал на своето турне.

В началото на лятото Боби и Заки си дадоха почивка от музикалната обиколка с желание да концентрират енергията си в работа над нови проекти. Сега Авеню Турне продължава с още един сингъл. На 12 декември Боби и Заки ще представят „Свобода“, наред с нови аранжименти на избрани парчета на сцената на Държавна Опера Пловдив.

„Свобода“ се ражда през летните дни - време на отдих за по-голямата част от хората, но не и за Боби и Заки. Парчето, което задава нови хоризонти, ще бъде лайтмотив и на новите концерти.

„Текстът и музиката към песента вероятно са продиктувани от някакъв дълбок порив към свобода. Дали става въпроса за освобождаване на духа, тялото, сетивата или друг вид енергия? Всеки ще разчете и усети това, което отговаря на неговите търсения в определен момент или както се пее – „в миг от вечността“. Надяваме се усещането, че публика и музиканти летят заедно над безкрайната морска шир – подобно на видеото към „Свобода“, да бъде повторено и в градовете, с които ще продължим турнето“, споделят момчетата от Авеню.

Билетите за концертите са в продажба в мрежата на на цени от 10 до 15 лв.
Можете да намерите билетите на следните локации:
• КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ
• Онлайн на адрес www.ticketpro.bg