Дует „КариZма” ще се събере отново в понеделник на сцената на „Като две капки вода”, обявиха почти едновременно Миро и Галка. Миро анонсира дълго чаканото събитие от всички фенове със снимка в социалните мрежи, към която написа: “Guess who's back, back again, Shady's back, tell a friend, Guess who's back... ”WOW! (или казано по нашенски “ВЪЙ”) Една единствена вечер в @kato2kapkivoda ! Гледай народеее! Ще бъде забавно Кажи и на приятел”, написа певецът.

Hotnews.bg припомня, че преди няколко концерта, Димитър Рачков пробва да го имитира на сцената, но като част от дуета с Анелия. Галя избра да съобщи новината за събирането на дуета в ефира на Нова телевизия и дори намекна, че то няма да е единствено. Участието ми в „Като две капки вода” е като загряване за това да изляза отново на сцена и да правя своята оригинална музика”, загатна певицата.

След близо 13 години двамата отново ще застанат рамо до рамо, а поводът ще бъде култовия дует на Джон Траволта и Оливия Нютънджон. „Ще бъдем заедно с Миро на една сцена – нямам търпение да видя тези сини очи и да го прегърна!“, каза Galia в „Здравей, България“ по NOVA. Двамата успешни изпълнители оставиха силна следа в българската музикална история с дует КариZма и неговите емблематични парчета.

„Атмосферата зад кулисите на шоуто е много приятелска. Не бих казала, че има конкуренция, по-скоро концентрация. Преди лайф всеки се отделя настрани, репетира нещо сам, питаме се дали приличаме на героите. Това е изключителни важно, за да влезеш с добро настроение в образа”, казва певицата.

Сред останалите участници тя е намерила нови приятели в лицето на Маги Джанаварова и JJ. Обичта им към еднаква музика и усещането ѝ за нея са ги събрали. Те са сред фаворитите на Galia за спечелване на шоуто, както и DARA, Фики и Тото.

снимка: фейсбук миро