Кошмарно пътуване имаха Катя и Здравко на път от Денвър към Лас Вегас миналата вечер, съобщи официалната им страница във Фейсбук. Както знаете, дует "Ритон" са на турне в САЩ и Канада, което започна на 1 ноември и ще продължи до края на месеца. Тази вечер предстои третият им концерт на американска земя - във Вегас. За беда, престоят на звездите на летището в Денвър бе удължен с няколко часа, тъй като самолетът излетя със закъснение.

Още по-неприятната изненада обаче тепърва предстоеше. След като самолетът кацна на аеродрума в столицата на хазарта чак посред нощ, Катя и Здравко с ужас констатираха, че два от общо четирите им куфара са били изгубени.

Карък с полетите преследваше и организаторката на задокеанското им турне Петя Романова. Полетът, с който тя трябваше да кацне във Вегас, бе анулиран и се наложи да лети с друга компания.

Въпреки перипетиите, компанията в крайна сметка се събра в летището в Лас Вегас. Неприятните преживявания помрачиха настроените им, но само за кратко, тъй като тази вечер "Ритон" излизат пред сънародниците ни за поредния концерт от американското си турне.

снимки:официална страница на дует Ритон във Фейсбук