След като за последните пет години "Ритон" изнесе 4 концерта в НДК, дойде време дуетът да зарадва многобройните си почитатели из България. "Ритон" тръгва на национално юбилейно турне "Музика и любов", както бе озаглавен и грандиозният спектакъл през октомври по повод 40 години на сцената.

Катя и Здравко ще поставят началото на националното си турне с концер на 16 май, сряда. Първата им спирка е Русе, а песните от новия им албум "Златен Ритон" ще звучат в местната зала "Канев център".

След русенци, аплодисментите за "Ритон" ще звучат в Античния театър в Пловдив. Концертът под Тепетата е насрочен за 29 май, вторник.



На 30 юни жителите и гостите на морската столица Варна ще се насладят на изпълненията на най-обичания цели 4 десетелителия дует. Летният театър на Бургас пък ще посещне "Ритон" и вярната им публика на 5 юли.

Плевен и Стара Загора също са включени в програмата на турнето "Музика и любов". Изпълнителите на "За последен път ти повтарям", "Джалма", "Някъдето ми видят очите" ще пеят в летните театри съответно на 12 септември и на 18 септември.