Анелия призна, че новата й дуетна половинка Палома Митева, с която наскоро представиха песента „Влез, влез“ няма бъдеще като певица. Съвместното парче на чалга дивата с инфлуенсърката ядока феновете и много от почитателите на бившата на Коко Динев я нахокаха, че прави известни жени без гласови данни. Вместо да я защити, Анелия призна, че Палома няма глас за певица.

„Палома едно изключително талантливо момиче. Познавам я и мога да твърдя, че освен заложбите си, тя притежава и добро сърце, мила е и знае кога и как да общува, има финес, изграден от работа й до момента. Да, тя не е най-великият глас. Но се справя по-добре от други вече популярни имена. Нейната първа работа е тази на модел, човек който популяризира себе си чрез социалните мрежи. В това е 100% успешна и мисля, че за никого не е тайна“ – коментира Анелия.

Коя обаче е Пам и защо пее с Анелия? Както Hotnews.bg вече писа, освен че е приятелка с същерята на Анелия Ивон, Пам е инфлуенсър с много последователи в инстаграм, студентка в НБУ и дъщеря на известната журналистка Доника Ризова. Майката в момента е директор комуникации на Сдружението за модерна търговия, което обединява най-големите магазини у нас. На това място преди Доника седеше Мира Иванова, която се завърна в Нова телевизия, с която е свързана неразривно кариерата й.

Доника е женена за Любомир Дацов, който вече бе два пъти зам.—министър на финансите при царя и в тройната коалиция. Финансовият анализатор, който често коментира в телевизионните студия въвеждането на еврото, е предложен от Слави Трифонов за икономически министър. Палома не е дете на Дацов, но той я отглежда като своя. Двамата с Ризова имат син.