Планираният дует на Ани Хоанг с Илиян отпада – поне засега. Въпреки това ще чуем песента, която двамата трябваше да запишат, в самостоятелен вариант, изпълнен от Ани.

''До последно разговаряхме за дуета, Илиян беше съгласен, всичко беше о кей, но в един момент каза, че просто е отишъл в друг стил и е малко нож с две остриета да се върне към по-лирични песни и по-любовни текстове.

Може би е прав, а и песента се получи много добре като самостоятелна – държах да я направя, а дали ще е дует, или не, няма значение'', сподели ни екзотичната певица.

Тя намира и още една положителна страна на така получилата се ситуация. ''Като изпълнител, който тази година ще бъде в номинация за Дебют, по-добрият вариант е да правя самостоятелни парчета. Има време и за дуети, не съм разочарована и не съжалявам – гледам на всичко с максимата ''всяко зло за добро''. Може би пък така е трябвало да стане'', разсъждава изпълнителката на "Лекарство за мъж".

В началото на тази седмица Ани и половинката й – режисьорът Людмил Иларионов-Люси, са заснели и видеоклип към песента, която е със заглавие ''Луда обич''. Очаква се монтажът да приключи до началото на февруари и да видим новото предложение на Ани Хоанг на екран.