Дуетът “Ще си моя” на Борис Дали и Елена Велевска направи своята официална премиера в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”.

Лентата се появи навръх рождения ден на изпълнителя на 24 март. Въпреки че Борис Дали е в САЩ и се радва на незабравими музикални срещи с българската общност зад океана, неговите почитатели побързаха да го поздравят за хубавия проект:

“Песента е страхотна, няма какво да говорим, Борис Дали е №1, винаги е правил стойностни проекти, изборът му на сценични партньорки винаги е бил добър. Елена Велевска има хубав глас, поздравления за целия екип, създал този страхотен проект!”, “Отдавна не съм чувал толкова добра песен от първо слушане. Просто съвършена. Мога да заплача от емоциите, които носи.”



“Това за мен е песен с хубав текст и невероятна музика. Страхотен тандем са Елена и Борис Дали, и определено песента влиза в моята плейлиста.”, “Елена, много се гордеем с теб. Успя да покажеш на много наши македонци, какво значи да си Номер 1. Не мога да спра да слушам този дует.”

Песента “Ще си моя” е по музика на албанския композитор Getoar Selimi, аранжиментът е на Боби Павлов, а стиховете са написани от Росен Димитров. Мелодията е в тон с пролетното настроение, а Елена Велевска пее на български език. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси, който е поверил главните роли на Борис Дали и Елена Велевска.

Певицата е специален гост в новия брой на предаването “Звездно”, където разказва интересни подробности за “Ще си моя”, както и за предстоящото си турне в Австралия.