От много време в светските среди се шушука, че Слави Трифонов я е уредил, за да може Златка Димитрова да бъде избрана за Мис Плеймейт на България за 2009г.

Двамата имали кратка афера, по време на която златното момиче се отблагодарило подобаващо на своя покровител.

Златка ревниво пази тази тайна, която витае като слух от конкурса за момиче на Playboy. Тя отказва да я разкрие публично, но въпреки това хората от обкръжението й отдавна са наясно с пикантните подробности, съпътстващи авантюрата й с един от най-известните и властни мъже на България.

Историята между Трифонов и красивата бургазлийка датирала още от времето, когато шоуменът подготвял риалити предаването си Бягство към победата.

По време на кастинга той срещнал случайно в един хотел Златето и нейната приятелка (и по-късно партньорка в състезанието) Диди, които работели там като хостеси.

Слави бил пленен от едрогърдестата и нахакана бургазлийка и въпреки че хората от екипа му вече били подбрали участници в шоуто, той настоял да вземат в екипа и двете момичета. Какво се случило по-нататък се подразбира. Трифонов се проявил като джентълмен и продължил да лансира своята държанка.

Той се напънал, за да може Златето да изпълни една от мечтите си - да стане Плеймейт на България. Говори се, че титлата Мис Плеймейт струва 10 000 лв, пише slava.bg.