Последната година бе изпълнена с много емоции за Веселин Маринов. Той се раздели със съпругата си Цветанка и сега отново е сам.

Веско Маринов признава, че много мисли го терзаят, когато е сам. Повечето от тях засягат бъдещето на дъщеря му Йоана. Той се притеснява от факта, че ако нещо се случи с него, на дъщеря му Йоана ще й се наложи да изплаща кредитите, които той е взел преди години.

"Когато съм много уморен, пътувайки сам в колата след изява в поредния град, започвам да се питам: "Ами ако..."Звъннах й веднъж наскоро в един такъв момент и й казах: "Тате, единственото нещо, което ме глозга и не ми дава мира е, че ако нещо се случи с мен, ти ще наследиш всичките ми кредити", разказва Веселин Маринов.

Веселин споделя какво се случва в личния му живот въпреки вечната си лаконичност по въпроса. Преди време той бе разказал, че не е от ревнивите мъже, пише Blife.bg.

„Когато съм с една жена, не се интересувам къде ходи, тя е моята жена", обясни Веско и призна, че вероятно е грешка да мисли така"