Дупето на Дженифър Лопес е най-сексапилно в целия свят, сочат резултатите от проучване на американския сайт “ W.E.N.N“ .

Латиноиконата грабна титлата с 37% от гласовете и остави зад себе си Бионсе, която събра 22% от вота.



Ким Кардашиян и Шакира остават трети с еднакъв брой гласове. Друга анкета определи извивките на Бионсе като идеални за секс, но изобщо не включи в списъка на изкусителните тела това на Джей Ло.

Според същото изследване гърдите на Скарлет Йохансон биха прелъстили всеки мъж, както и краката на Хайди Клум и Наоми Кембъл или устните на Анджелина Джоли.

Въпреки имиджа си на най-сексапилната жена на планетата, съблазнителната си външност и смели татуировки, Джоли е на път да изгуби част от почитателите си. Тя е толкова вманиачена на тема отслабване, че е на стъпка от това да се разболее от анорексия. Актрисата спазвала специална диета, за да влезе в ролята на шпионин в новия й филм „Агент Солт“ и отслабна драстично.

„Никога досега не е била толкова кльощава. Яде по пет пъти на ден, но в храната й са изключени захарта, въглехидратите и брашното. Заприличала е на скелет“, коментират уплашени приближени на Джоли.