Последното гадже на Валери Божинов - Биляна Дол-Йенич, си мери силикона с този на Николета Лозанова. Тези дни Дъртото коте пусна своя снимка, на която добре се виждат моцарелките й. С тях успя да засенчи даже далеч по-младата вече бивша жена на Божинов.

Явно сръбкинята иска да покаже на Николета, че не е по-назад от нея по кубици. „Трудно е да се прецени на коя са й по-големи циците. И двете изглеждат много добре. Май Валери си избира жените по големината на имплантите", коментираха от обкръжението на ритнитопковеца.

Водещата на „Папараци" от години има силикон и дори тези, които я мразят, не могат да отрекат, че плеймейтката изглежда много добре, а изкуствените й цици са едни от най-хубавите у нас. Именно по тези гърди въздишат хиляди нашенци, а и немалко мъже извън пределите на България. С бюста си Ни Ло впечатли футболиста и го отне от фолкаджийката Алисия. Последната също е лягала неведнъж на операционната маса, за да коригира по рождение скромните си форми, които днес са далеч по-впечатляващи. Дори мимолетни „котета" на Божинката до една са тунинговани, та затова и Биляна е решила да покаже на конкуренцията, че не годините са важни, а качеството.



Според източници на „Всеки ден" водещата на „Папараци" има общо 1200 кубика силикон в сутиена - по 600 във всяка гърда. Малко деколтета биха издържали на такова жестоко напрежение. Дори Емануела се престраши да сложи едва 1000. Биляна Дол обаче не я е страх от допълнителен обем. Тя е направила такива „очи", че може да засенчи даже конкуренцията на звездите от филмите за възрастни. Въпреки всичко феновете на Николета не падат по гръб. Те проявяват истински патриотизъм, подчертавайки, че българката е по-хубава от сръбкинята. „И е по-млада, и силиконът й е по-хубав", убедени са в лагера на Ни Ло.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук