Биологичните дъщери на Анджелина Джоли и Брад Пит са си избрали собствен стил на обличане и предпочитат да изглеждат като момчета.

„Крак повлече“ по-голямата Шайло, която съвсем игнорира роклите и полите в гардероба си.

Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които предпочитат да изглеждат като момчета.

Момичето обикновено избира дънки и ризи, а на червения килим минава с момчешки костюми. Чаровницата дори отряза косите си и днес изпъква с къса прическа. По тенденцията се увлече и Вивиан, която на последната светска поява на семейството също бе избрала костюм.



Преди време медии оповестиха, че Брад Пит и Анджелина Джоли са се обърнали за консултация към специалист заради желанието на дъщеря си Шайло да бъде момче.



Близки до семейството посочиха, че експертът не е дал еднозначен отговор дали Шайло е с особени наклонности, или просто е бунтарка. Специалистът, чието име не се уточнява, е предположил, че в тийнейджърска възраст момичето може да надрасне детските си предпочитания и да стане много по-женствено.

През 2008 г. Брад Пит разказа в телевизионното шоу на Опра Уинфри, че момиченцето е поискало от семейството да го наричат Джон. През 2010 г. Шайло е заявила, че иска да е късо подстригана и родителите са се съгласили.