Трите деца от брака на актрисата Деми Мур с Брус Уилис ще влязат в съда, за да забранят на собствената си майка да има всякакъв контакт с тях.

Близки приятели на холивудската звезда потвърдиха информацията за това, че отношенията между нея и децата й изключително влошени.

Анонимен източник, който поддържа отношения със семейство сподели, че всичките три дъщери в момента се крият от майка си и отказват всякакъв контакт с нея. Причината за това е поредица от скандали, инициирани от Деми.

Дъщерите на звездата казват, че майка им се е превърнала във вътрешен деспот и редовно изпадала в истерия. Освен това поведението й често докарвало до сълзи Румер, Скаут и Талула.

Всичко това се е превърнало в причина момичетата да решат да заведат колективен иск в съда, опитвайки се да се предпазят от контакт с майка си.

Психическото здраве на 49-годишната Деми Мур предизвика сериозни опасения в края на януари 2012 г., когато актрисата постъпи в болница с пристъп, след което дълго време се лекуваше от анорексия и депресия.

Причината за състоянието, в което се намира Деми, е тежката й раздяла с актьора Аштън Къчър.