Две от дъщерите на Силвестър Сталоун се озоваха в обятията на един от най-красивите мъже в България. Насред пандемията от коронавируса наследничките на холивудския ас посетиха елитен френски ресторант в Ню Йорк, където нашенецът работи като човек, който предразполага клиентите да се чувстват в заведението като у дома си. Става дума за носителя на титлата „Мистър България 2009“ Мартин Мартинов, който през 2014 г. бе един от участниците във „ВИП Брадър“.

Там именно се разкри, че красавецът е имал любовен романс с Евгения Калканджиева, по времето когато е работел за „Визаж“. Систин и Скарлет Сталоун останали приятно изненадани, след като научили, че Мартин е от България. Причина за това е, че баща им неведнъж им е говорил за родината ни, и то само хубави неща. Известно е, че актьорът беше няколко пъти за снимки в страната ни. Ресторантът, в който Мартинов работи като дешуприказчик, се слави като един от любимите на нюйоркския хайлайф, пише „24 часа“.

В него често отсядат знаменитости от световен калибър, сред които Ума Тарман и Доналд Тръмп със семейството си. Мартинов е и бивш годеник на Мис България 2002“ Теди Бургазлиева. Самият той никога не е крил, че именно тя му помогнала да се адаптира в Ню Йорк, което ги сплотило и благодарение на което той до ден днешен храни към нея дълбоки приятелски чувства.