Бионсе и Джей Зи не спечелиха нищо на церемонията по раздаване на наградите Грами. Не участваха и с изпълнения на живо. Не минаха и по червения килим. И въпреки това, техните снимки от първия ред в залата обикалят всички медии. Защото Джей Зи и Бионсе безспорно са кралят и кралицата в музикалния шоубизнес отвъд Океана. Между другото, Бионсе бе с бижута за 6.8 милиона долара и може би това е една от причините да пропуснe червения килим.

Този път двамата съпрузи бяха взели със себе си дъщеря им Блу Айви, която се държа като истинска дама на събитието. Дори показа кой всъщност е шефът у дома – тя, естествено. Блу Айви бе заснета тактично да спира родителите си, когато избухват в ненужни ръкопляскания (според нея). И трябва да признаем, че е очарователна, пишат от eva.bg

Бионсе и Блу Айви бяха на церемонията, за да подкрепят Джей Зи, който бе номиниран в осем категории. Въпреки това, топ продуцентът, изпълнител и бизнесмен си тръгна без нито един приз. Но би трябвало да му е достатъчна награда фактът, че има такава съпруга и дъщеря. Вижте ги в галерията ни и във видеото.