Дъщерята на Илия Павлов Паола подготвя годеж.

Момичето е приело да узакони сериозните си отношения със своя избраник, а майка й Дарина е направо в ужас от новината, вървяща ръка за ръка с близката перспектива да стане баба, пише „Всеки ден".

Родената в Америка девойка открила повелителя на сърцето си в Тексаския университет. Младежът е американец, художник, а приликата с любовника на Дарина Павлова - Джулио Берути, е просто удивителна.

*Дарина с Джулио

Двамата се разпростират в богата къща в покрайнините на Сан Антонио заедно с домашния им любимец. Йога, джогинг и пътувания в екзотични страни са част от малките изкушения на лудо влюбената двойка. Преди месец чаровната млада дама, която според мнозина е одрала кожата на майка си, завърши магистратура по вътрешен дизайн.

*Паола с любимия си

Мадам Мулти, както е известна Дарина, която през годините след смъртта на мъжа си се посвети в оплитането на все популярни личности или млади жребци, никак не се виждала в ролята на баба.

Вдовицата убеждавала 21-годишната девойка, че е още твърде млада да се обвързва за цял живот, но момичето било решено да се омъжи.

*Паола с домашния любимец

По-малката дъщеря на покойния президент на „Мултигруп" е изключително артистична и красива. От малка искала да се изявява на сцена и пред публика. Като дете свирила на пиано, бързо го заменила с барабани. Ходила и на модерни танци. Заради хубостта си Паола Павлова отрано е забелязана и от бдителни продуценти. Предлагали са й кариера дори в Меката на киното Холивуд. Според запознати обаче Дарина Павлова категорично се противопоставила на желанието на щерката и прекършила мераците й да стане актриса.

В крайна сметка красивата Паола станала добър художник и вече има няколко изложби зад гърба си.
Наследницата, също като майка си, неволно се забърква и в публични скандали. Преди години името й се свързва с това на Силвио Берлускони, иначе възлюбен на Дарина. Вече бившият италиански премиер обаче спомена именно дъщерята, когато в неформален разговор с българския си колега Сергей Станишев той обърна внимание на красотата й.

*Дарина не иска да става баба...