Щерката на митичния мафиот Фатик Александра е бременна. Това шушукат упорито нейни приятелки от няколко седмици.

Причина за слуховете станала промяната в скандалния имидж на богатата наследница. Безспирната купонджийка Александра Тюркмен внезапно решила да спре пиенето. Доскоро любимото място на палавата наследничка бяха нощните заведения, където да купонясва до зори.

Сега Александра била напълно неузнаваема. От скандалната млада дама нищо не останало, тя отказвала покани за щури партита и не спирала да се хвали, че започва да води здравословен начин на живот, пише "България Днес", цитира Hotarena.net.

Студентката в НАТФИЗ дори сама загатва в профила си във Фейсбук намеренията си за ново начало.

"Сбогом пиене", е един от последните статуси на щерката на Филип Найденов-Фатик във Фейсбук.

"Може и нарочно да пуска тези слухове, че е бременна, все пак Алекс обича да е център на вниманието", обясняват приятелки на новоизлюпената актриса.



Дружките на Тюркмен обаче дори не подозират кой може да е евентуалният баща на наследника на Фатик.

Бурният любовен живот на голямата дъщеря на мафиота за никого не е тайна. Александра на няколко пъти не случи на половинка в живота. Известно време тя бе гадже на актьора Явор Бахаров. Тъкмо околните ги възприеха като двойка и те взеха, че скъсаха. Въпреки че се държаха за ръце и гледаха влюбено в очите, отношенията им не просъществуваха дълго.

След това Александра бе замесена в кратка афера със звездата на сериала "Под прикритие" Мариан Вълев-Куката. За тръпката между тях бързо се разчу, но нито един от двамата не потвърди слуховете. Накрая се появиха клюки, че станала гадже и на напълно неизвестен сервитьор.

Преди време дори се говореше, че Тюркмен е гадже на американския актьор Итън Хоук заради обща снимка на двамата. Звездата беше у нас за снимките на холивудския филм "Бягството". И една вечер Тюркмен го засича в столичен ресторант. Тогава се снима с него, но повече не го е виждала.